Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Owocowe gołąbki"
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 67
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 67
Składniki
Liście kapusty przelej wrzątkiem.
Świeże owoce pokrój na kawałki. Wymieszaj z suszonymi i ugotowanym wcześniej ryżem.
Zalej sosem z miodu i limonki doprawionym solą, pieprzem oraz bazylią.
Zawiń farsz w liście kapusty i usmaż je na maśle. Dolej wodę i śmietanę.
Przełóż całość do natłuszczonego naczynia żaroodpornego, obłóż kawałkami pomarańczy i zapiecz.
Jadwiga Smolińska z KoronowaŹródło: Super TV