Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Owsiane ciasteczka"
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 242
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 22
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13212
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 242
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 22
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13212
Składniki
Do miski wbij jajka. Roztrzep je widelcem. Obrane jabłka zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Dodaj do miski z roztrzepanymi jajkami. Wymieszaj. Wsyp płatki owsiane i cynamon. Wlej olej oraz miód. Mieszaj, aby się połączyły. Zostaw pod przykryciem na 20 minut.
Na wyłożoną papierem do pieczenia blachę nakładaj dużą łyżką porcje ciasta. Formuj płaskie ciasteczka i piecz w temperaturze 180°C przez 15 minut.
<strong>Pani Marzenna Przeorska mieszka w Warszawie</strong>Źródło: Dobry Tydzień