Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasztet z jajkiem w środku"
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 326
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 167
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 54
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 326
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 167
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 54
Składniki
Bułkę namocz w wodzie, odciśnij. Cebulę posiekaj, wyrób z mięsem, bułką, surowymi jajkami, przypraw. Fasolkę szparagową gotuj 2-3 minuty we wrzącej osolonej wodzie. Osącz, ostudź. Paprykę pokrój w cienkie paski. Dno i boki formy wylep masą mięsną. Ułóż jajka na twardo, fasolkę i paprykę, przykryj resztą mięsa. Skrop olejem, posyp płatkami chili. Piecz godzinę w temp.180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie