Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczony boczek"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 61
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 29
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 99
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 61
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 29
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 99
Składniki
Czas: ok. 90 minut. Poziom: Łatwy. Porcje: 22. 370 kcal/porcja.
Wymieszaj marynaty: musztardę, zmiażdżony czosnek, ziele angielskie, liście laurowe, majeranek, sól, pieprz.
Boczek posmaruj dokładnie marynatą z każdej strony. Zroluj mięso i zwiąż je grubą nicią. Wstaw do lodówki na całą noc.
Brytfankę skrop olejem i włóż boczek. 4. Wstaw pieczeń do piekarnika rozgrzanego do temperatury 180 stopni C. Po 30 minutach zalej pieczeń bulionem i dalej piecz około 40 minut.Źródło: Tele Tydzień