Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1058
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 514
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 56
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1058
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 514
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 56
Składniki
W rondelku rozpuść margarynę z miodem. Lekko ostudź, wsyp przyprawę do pierników, kakao, wymieszaj. Zagnieć z resztą składników. Schłodź.
Ciasto rozwałkuj. Wytnij gwiazdeczki. W środku każdej natnij mniejszą gwiazdeczkę i ułóż landrynkę. Piecz ok. 10 min w temp. 180°C. Udekoruj dowolnie.
Przepis przysłała Anna Waliczek z Dzimierza
Porcje: 25; : 70 min; Cena: 0,95 zł; Kalorie: 165 kcalŹródło: Bella Relaks