Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko, nawet bez użycia miksera. Efekt? Rewelacyjny!
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 57
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 156
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 198
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 400
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 57
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 156
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 198
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 400
Składniki
Masło stopić, dodać przecier jabłkowy i cukier, połączyć. Następnie dodać mąkę z sodą, kakao i przyprawy oraz skórkę pomarańczową. Formę keksową wyłożyć papierem do pieczenia (jeśli mamy sylikonową wystarczy wysmarować ją tłuszczem). Przełożyć ciasto, piec 45-50 minut w piekarniku nagrzanym do 180stopni. Gdyby ciasto za bardzo przypiekało się z góry, przykryć folią aluminiową. Po wystygnięciu posypać cukrem pudrem.