Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pomidory ze szpinakiem"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6408
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 136
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 789
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6408
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 136
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 789
Składniki
Z pomidorów zetnij kapelusze i wydrąż miąższ. Środek dopraw solą.
Pieczarki potnij w drobną kostkę i zeszklij na oliwie razem ze szpinakiem i posiekanym czosnkiem.
Ostudzony farsz wymieszaj z przyprawami i jajkiem. Nałóż go do pomidorów z mozzarellą i zapiecz.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 190
Małgorzata Kwiatkowska z KrapkowicŹródło: Super TV