Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Potrawka z dyni dla jaroszy"
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 327
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 116
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5102
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32716
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 360
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 284
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 327
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 116
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5102
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32716
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 360
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 284
Składniki
Soczewicę opłucz. Dynię, cebulę i paprykę pokrój w kostkę, a czosnek przeciśnij przez praskę.
Podsmaż na oleju, dodaj pomidory wraz z sosem i dopraw je przyprawami.
Gotuj potrawę na małym ogniu około 20 minut, do czasu, aż zrobi się kleista.
Gotowe danie rozłóż na świeżych liściach szpinaku. Wierzch posyp pokruszoną fetą i udekoruj tymiankiem.
40 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 280
<strong>Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Super TV