Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Puszyste batoniki"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 95
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 565
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 95
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 565
Składniki
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej. Dodaj posiekane migdały, rodzynki i rum. Stopniowo dosypuj ryż preparowany i mieszaj.
Przygotowaną masę przełóż do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia i mocno dociśnij.
Włóż baton do lodówki, by stężał, a następnie pokrój na porcje.Źródło: Super TV