Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 178
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 143
Smak wiosny!
Odsłon: 643
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1771
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 178
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 143
Smak wiosny!
Odsłon: 643
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1771
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 164
Składniki
Porcje: 20, przygot. 80 min, cena 0,65 zł, 215 kcal.
Zmiksuj margarynę, cukier oraz żółtka. Miksując, porcjami syp mąkę z proszkiem do pieczenia. Wlej mleko.Wsyp mak, wlej aromat. Białka ubij na sztywno i wymieszaj z ciastem.
Formę posmaruj tłuszczem, posyp bułką tartą. Wlej ciasto. Piecz około 50 min w temp.180°C.
<strong>Przepis przysłała Łucja Staszyńska z Gdyni</strong>Źródło: Bella Relaks