Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryba z warzywami po 2. roku"
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 28
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 90
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 292
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 28
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 90
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 292
Składniki
Jarzyny umyj pod bieżącą wodą, obierz, opłucz i zetrzyj na tarce o drobnych oczkach.
Warzywa włóż do wrzącej wody. Dodaj do nich zielony groszek i umytą, drobno posiekaną natkę pietruszki. Całość ugotuj.
Do wywaru warzywnego delikatnie włóż pokrojoną na większe kawałki rybę. Dodaj przecier pomidorowy i masło.
Gotuj wszystkie dotąd, aż ryba będzie miękka.
Rybę z warzywami podawaj z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty.
<strong>Przepisy: Małgorzata Strucińska, dietetyk</strong>Źródło: Mam dziecko