Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka z awokado, dymki i rzodkiewki"
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 301
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 164
Polecam.
Odsłon: 271
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 86
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 301
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 164
Polecam.
Odsłon: 271
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 86
Składniki
Paprykę umyj, przekrój, pozbaw nasion. Miąższ pokrój w kosteczkę. Awokado starannie opłucz, rozkrój, usuń pestki. Wydrąż miąższ, pokrój go na kawałki. Oczyść i posiekaj dymki oraz rzodkiewki. Sałaty opłucz, osusz.
Warzywa przełóż do dużej miski, wymieszaj. Przygotuj sos z octu, miodu i oleju. Dopraw go solą oraz pieprzem. Dodaj 1-2 łyżki siekanej natki. Polej sałatkę. Posyp pokrojoną w kostkę lub pokruszoną fetą.
czas ok. 25 min; porcja – 410 kcal, cena 3,90 złŹródło: Świat kobiety