Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka z grzankami"
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 230
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3321
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 230
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3321
Składniki
Kromki chleba upiecz na grillu i zrób z nich minigrzanki.
Szparagi pozbaw twardych końcówek i przekrój na połówki. Z papryki wytnij gniazda nasienne i potnij ją na kawałki, cukinię na plastry, a cebulę w piórka.
na sos wymieszaj i wstaw do lodówki.
Przygotowane warzywa ułóż na tacce, posyp przyprawą do grilla i upiecz.
Gotowe rozłóż na sałacie. Wierzch polej sosem, posyp grzankami i słonecznikiem.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 190Źródło: Super TV