Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka z pomidorów i granatu"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 36
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 54
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 30
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 100
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 36
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 54
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 30
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 100
Składniki
Przygotować sos winegret z soku cytrynowego wymieszanego z musztardą i oliwą z dodatkiem szczypty soli, pieprzu świeżo mielonego i cukru.
Cebule umyć, obrać, pokroić w piórka. Pomidorki umyć, przekroić na połówki. Granat umyć, przekroić, delikatnie wyłuskać ziarenka, usuwając białą błonkę.
sałatki wymieszać w salaterce, dodać posiekane listki mięty i natki pietruszki. Wstawić do lodówki na ok. 30 minut, żeby smaki się przegryzły.Źródło: Twoje Imperium