Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z rukolą i szynką"
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32592
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 66
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 93
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 945
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 342
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32592
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 66
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 93
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 945
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 342
Składniki
Plastry szynki przekrój na pół. Brzoskwinie pokrój w ćwiartki. Wszystkie sosu wlej do słoiczka, zakręć, energicznie wymieszaj. Rukolę i kiełki słonecznika włóż do miski, wymieszaj.
Na talerzach rozłóż listki rukoli z kiełkami, na nich kawałki brzoskwiń. Sałatkę polej sosem, posyp grubo mielonym pieprzem. Szynkę zwiń w rulony, ułóż na sałacie. Posyp orzeszkami pinii.
Podawaj z chrupiącym pieczywem z dodatkiem np. pasty z awokado.
CZAS: około 20 minutŹródło: Dobry Tydzień