Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka ziemniaczana"
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 245
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 25
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13216
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 245
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 25
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13216
Składniki
Ziemniaki ugotuj w mundurkach, gdy wystygną obierz i pokrój w kostkę. Fasolkę szparagową rozmroź i odsącz na sitku. Następnie ugotuj al dente i odłóż w ciepłe miejsce.
Boczek pokrój na kawałki i podsmaż na patelni. Gdy się zarumieni, odstaw. Na talerzu ułóż warstwę ziemniaków. Na nią wyłóż fasolkę. A na wierzch połóż jajko sadzone i kawałki boczku. Całość posyp ziołami i pieprzem.Źródło: Na żywo