Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 706
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 122
Polecam.
Odsłon: 706
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 122
Składniki
Żelatynę namoczyć w połowie mleka na około pół godziny. Rozpuścić na małym ogniu i zostawić do ostygnięcia.
Bitą śmietanę przygotować według przepisu na opakowaniu z pozostałym mlekiem.
Serek mieszamy z cukrem, dodajemy ubitą śmietanę i ochłodzoną, rozpuszczoną żelatynę. Dokładnie mieszamy i wylewamy do formy, najlepiej szklanej.
Przygotować galaretki według przepisu na opakowaniu i ostudzoną wylać na lekko zastygnięty sernik. Wstawić do lodówki na około 2 godziny. Smacznego.