Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik na waflach"
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7780
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7780
Składniki
<strong>Przepis przysłała Aneta Gorowa ze Świebodzina</strong>
Śliwki pokrój na ćwiartki. Żelatynę namocz w 100 ml. Dodaj 400 ml gorącej wody, wymieszaj, ostudź. Twaróg i cukier puder zmiksuj. Wlej żelatynę, połącz.
Formę wyłóż wafelkami. Wlej tężejącą masę, schłodź. Galaretki przygotuj wg instrukcji. Śliwki, ułóż na cieście, polej tężejącymi galaretkami.Źródło: Chwila dla Ciebie