Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12355
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13241
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5511
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12355
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13241
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5511
Składniki
Galaretkę cytrynową rozpuścić w jednej szklance wody, a czerwoną przygotować według instrukcji na opakowaniu.
Twaróg , obrane jaja i skórkę pomarańczową dwukrotnie zemleć , wymieszać z cukrem i galaretką cytrynową
Masło utrzeć na puch i wciąż ucierając dodawać twaróg.
Gładką masę przełożyć do tortownicy wypłukanej zimną wodą.
Na wierzchu ułożyć owoce , zalać je tężejącą czerwoną galaretką i na 3 - 4 godz wstawić do lodówki.