Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Surówka kapuściana"
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 244
Polecam.
Odsłon: 731
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36242
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 404
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 244
Polecam.
Odsłon: 731
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36242
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 404
Składniki
Kapustę oczyść z zewnętrznych liści, poszatkuj. Włóż do rondla. Marchewkę obierz, umyj, zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Dodaj do kapusty, zalej wrzącą wodą, Gotuj 5 minut.
Cebulę obierz, pokrój w kostkę. Warzywa odcedź. Dodaj cebulę, przypraw do smaku solą, pieprzem, cukrem, kminkiem i niewielką ilością octu. Dokładnie wymieszaj.
<strong>Czas przygotowania 20 min., ilość porcji 8, cena za porcję 0,50 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie