Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 79
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 41
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 79
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 41
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
Wszystkie warzywa pokrój w kostkę, cebule posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę. Parówki pokrój w plasterki. Na rozgrzanym oleju zeszklij cebule i czosnek, dodaj wędlinę i podsmaż na złoty kolor. Całość przełóż do garnka i zalej 2 litrami wody. Wsyp zioła i dopraw solą, pieprzem oraz ostrą papryką.
Gotuj około 15 minut. Na tej samej patelni co cebule podsmaż pomidory i paprykę. Wsyp warzywa do garnka i gotuj jeszcze 15 minut. Pod koniec gotowania dodaj pokrojoną cukinię i koncentrat pomidorowy. Leczo zapraw zasmażką przyrządzoną z łyżki masła i mąki.Źródło: Na żywo