Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tabuleh z pęczaku"
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 497
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 136
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 221
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 497
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 136
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 221
Składniki
Pod bieżącą wodą umyj dokładnie warzywa: ogórek oraz pomidory czerwone i żółte, które są dużo słodsze od czerwonych.
Pokrój wszystko w niedużą kostkę.
Drobno posiekaj natkę pietruszki oraz miętę.
Wszystkie wymieszaj z ugotowanym pęczakiem.
Potrawę dopraw do smaku solą oraz zmielonym czarnym pieprzem.
6. Na koniec dolej sok ze świeżo wyciśniętej cytryny i oliwę.Źródło: Tele Tydzień