Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i ładny! :)
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 53
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 889
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 53
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 889
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Składniki
Schłodzoną kremówkę ubij na sztywno.
Serek mascarpone zmiksuj z cukrem pudrem i cukrem waniliowym. Dodaj ubitą śmietanę. Miksuj.
Dodaj wiórki kokosowe. Wymieszaj.
Gorącą kawę posłódź 2 łyżeczkami cukru. Przestudź.
Przygotuj krem czekoladowy w proszku.
Przygotuj biszkopty. Pierwszy blat nasącz jedną trzecią naparu kawowego. Posmaruj konfiturą.
Drugi nasącz również kawą. Przykryj kremem czekoladowym. Na nim rozprowadź masę z mascarpone, kremówki i wiórków kokosowym.
Połóż trzeci blat biszkoptu. Nasącz go kawą.
Wierzch i boki posmaruj kremem czekoladowym.
Przygotuj polewę czekoladową.Polej nią tort. Na koniec możesz posypać ciasto wiórkami kokosowymi.