Desery Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
-smietane ubijamy na dosc sztywna ale bez przesady -truskawki myjemy, obieramy z szypulek i kroimy na cwiartki i dodajemy do bitej smietany -do smietany kruszymy bezy -cala mase delikatnie mieszamy -gotowa mase wkladamy do kieliszkow szampanowych lub na wino i dekorujemy listkiem miety oraz posypujemy strata gorzka czekolada -gotowy trzymamy w lodowce
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

linusia 30 czerwca 2008Zgłoś do usunięcia
nie zdjete zywcem tylko podalam przepis na cos czego nauczyla mnie moja szefowa w pracy0 Kto głosował? | Odpowiedz

monika1965 30 czerwca 2008Zgłoś do usunięcia
to zywcem wyjęty przepis z tzw. bałaganu w Eaton, prezentowała go Nigella w Kuchni TV0 Kto głosował? | Odpowiedz