Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i bardzo miękkie i puszyste ciasto bez pieczenia! Rewelacja dla podniebienia, samo się rozpuszcza i ekstra smakuje!
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 58
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 189
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 120
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 58
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 189
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 120
Składniki
Masa kokosowa: Jedną szklankę mleka gotujemy z cukrem i kokosem. Drugą szklankę mleka mieszamy z mąkami. Gotujemy budyń, studzimy i ucieramy z margaryną. Masa truskawkowa: Truskawki miksujemy blenderem, a następnie podgrzewamy i rozpuszczamy w nich truskawki. Odstawiamy.\ Masa śmietanowa: \Śmietankę ubijamy i łączymy z galaretkami tężejącymi rozpuszczonymi w jednej szklance wody. Przełożenie: Herbatniki-masa kokosowa- herbatniki-tężejąca masa truskawkowa- herbatniki-masa śmietanowa