Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Twarożkowe bułeczki"
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 302
Polecam.
Odsłon: 769
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36315
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 429
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 302
Polecam.
Odsłon: 769
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36315
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 429
Składniki
Twaróg utrzyj z jajkami i solą. Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia. Wsyp do twarogu i zagnieć ciasto. Uformuj 12 bułeczek. Ułóż je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmaruj pędzelkiem zanurzonym w mleku. Posyp ulubionymi ziarnami.
Wstaw blachę do gorącego piekarnika. Piecz około 25-30 minut w temp. 180°C na złoto-brązowy kolor.
czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 12, cena za porcję: 1,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie