Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Warzywna frittata"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 105
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 63
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 124
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 105
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 63
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 124
Składniki
Jajka dokładnie roztrzep w misce. Dopraw je solą, pieprzem i słodką papryką. Dodaj ugotowany i obrany bób oraz pomidory pokrojone w plastry.
Na patelni rozgrzej łyżkę oleju. Wlej przygotowaną masę jajeczną i delikatnie podgrzej.
Następnie wstaw frittatę do piekarnika rozgrzanego do 200°C, nastawionego na funkcję grill i piecz około 10 minut.
minut przed końcem posyp potrawę parmezanem startym na tarce o drobnych oczkach. Podawaj z gałązkami oregano.Źródło: Kurier TV