Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Warzywny przekładaniec"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 118
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 118
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
1Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę. Wymieszaj go z oliwą. Cukinie oczyść, umyj, pokrój w plasterki. Skrop je czosnkową oliwą. Partiami wkładaj na rozgrzaną patelnię i krótko podsmaż. Fetę dobrze utrzyj z jogurtem. Przypraw solą i pieprzem.
2Pomidory umyj, potnij w plasterki. Cukinie przełoż pomidorami. Uformuj wieżyczki. Oprósz je solą i pieprzem. Na każdej połóż porcję sera. Posyp płatkami migdałowymi i bazylią.Źródło: Tina