Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekana cukinia"
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 70
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 196
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 241
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 418
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 70
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 196
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 241
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 418
Składniki
Cukinie obierz ze skórki, podziel na pół, wydrąż pestki. Pokrój na 4 części. Zagotuj rondel lekko osolonej wody, włóż cukinie, gotuj 5 minut. Odcedź, ułóż w formie, skrop oliwą lub posmaruj masłem. Czosnek przeciśnij przez praskę. Dodaj koperek, bułkę tartą, wymieszaj, przypraw. Ułóż na cukinii. Piecz ok. 20 minut w 180°C.
Czas przygotowania: 40 min,ilość porcji: 6, cena za porcję: 1,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie