Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zapiekanka rybna po 3. roku"
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 141
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 141
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Składniki
Włoszczyznę dokładnie umyj, obierz i opłucz. Pokrój w plasterki i włóż do garnka. Zalej około 500 ml wody, dodaj masło i gotuj przez 10 minut.
Opłukane filety skrop sokiem z cytryny i pokrój w paski. Dodaj je go garnka z włoszczyzną i gotuj całość jeszcze przez 5 minut.
Umytą i obraną cebulę drobno posiekaj i zeszklij na oleju.
Ugotuj makaron. Wysmaruj tłuszczem naczynie żaroodporne i układaj warstwami makaron oraz farsz warzywno-rybny wymieszany z cebulą. Posyp tartym serem. Zapiekaj 15-20 minut w temperaturze ok. 180°C.Źródło: Mam dziecko