Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zdrowa zapiekanka"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 157
Polecam.
Odsłon: 826
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 90
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9218
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 157
Polecam.
Odsłon: 826
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 90
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9218
Składniki
Fasolkę ugotuj w osolonej wodzie razem z marchewką pokrojoną w paski.
Pociętego w plastry pora zeszklij na maśle klarowanym. Po chwili dodaj pokrojoną w paski paprykę. Podlej warzywa wodą i duś chwilę.
Wymieszaj przygotowane z kaszą i przyprawami.
Przełóż danie do naczynia żaroodpornego i wierzch posyp startym serem. Zapiecz.
60 min ? Stopień trudności: średni ? Kalorie: 270
<strong>Magdalena Kaczmarek z Poznania</strong>Źródło: Super TV