Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zielona tarta dla małych niejadków"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 337
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34204
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 162
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 337
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34204
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 162
Składniki
Ciasto: jeśli robisz sama, połącz , wyrób, rozwałkuj. Rozłóż w natłuszczonej formie 24 cm. Włóż do lodówki i rób nadzienie.
Rozgrzej piekarnik do 200oC. Zblanszuj brokuły i obgotuj groszek (jeśli nie jest z puszki), skrop warzywa sokiem z cytryny. Ciasto wstaw do piekarnika i podpiecz.
Serek, kremówkę i parmezan wymieszaj, dopraw. Posmaruj podpieczone ciasto, rozłóż na nim warzywa, chwilę podpiecz razem.Źródło: Świat kobiety