Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa jarzynowa z cielęciną po 10. miesiącu"
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 325
Polecam.
Odsłon: 780
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36355
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 445
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 325
Polecam.
Odsłon: 780
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36355
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 445
Składniki
Warzywa dokładnie umyj, obierz i opłucz pod bieżącą wodą. Marchew i pietruszkę zetrzyj na tarce, ziemniak pokrój w kostkę. Koperek opłucz, osusz, a potem drobno posiekaj. Warzywa oraz umyte mięso wrzuć do ok. 300 ml wrzątku i gotuj 15-20 minut. Następnie wyjmij z wywaru mięso, dokładnie je rozdrobnij i ponownie dodaj do zupki. Wzbogać danie masłem, olejem lub oliwą oraz koperkiem i ponownie zagotuj.Źródło: Mam dziecko