Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupka z morszczukiem po 10. miesiącu"
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 63
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 63
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Składniki
Marchew, pietruszkę i ziemniaka starannie umyj, obierz, a następnie ponownie opłucz.
Umyj i podziel na kawałki filet z morszczuka. Upewnij się, że nie ma w nim ości.
Tak przygotowane warzywa i rybę włóż do ok. 300 ml wrzątku i gotuj dotąd, aż wszystkie staną się miękkie.
Zmiksuj zupkę. Dodaj do niej masło, oliwę lub olej i ponownie zagotuj danie.Źródło: Mam dziecko