Do góry

Dodatki Przepis na:

Dipy do mięs.

Dipy do mięs.

Autor:

Przepisów i artykułów: 65 Ocena: 114

Dodano:

Odsłon: 682

Aż 3. Czosnkowy, Mieszanka ketchupu i majonezu , z serka almette.;)

Składniki

  • Czosnkowy:majonez, czosnek, jogurt naturalny, szczypiorek
  • Mieszankowy: ketchup, majonez
  • Z serka almette: serek almette, jogurt naturalny, czosnek
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Czosnkowy:
    Wszystkie składniki wymieszać i dodać czosnek przeciśnięty przez praskę. I szczypiorkiem można udekorować.;)

  2. Mieszankowy: Ketchup, Majonez.
    Połączyć ze sobą zamieszać, do powstania różowego koloru.;) I już gotowe.

  3. Z serka almette: serek i czosnek i jogurt wymieszać. smacznego oczywiście przez praskę czosnek przecisnąć.
    SMACZNEGO ^^

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń