Do góry

Dodatki Przepis na:

Masło z czosnkiem niedźwiedzim

Masło z czosnkiem niedźwiedzim

Autor:

Przepisów i artykułów: 54 Ocena: 590

Dodano:

Odsłon: 3150

Super smakuje na świeżym pieczywie

Składniki

  • Liście czosnku niedźwiedziego
  • Kostka masła
  • Sól
> 6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Masło z czosnkiem niedźwiedzim

Przygotowanie

  1. Czosnek niedźwiedzi umyć,przebrać,usunąć ogonki. Zblendować albo bardzo drobno pokroić. Ilość według uznania.

  2. Dodać kostkę masła i zmiksować z czosnkiem. Dodać sól do smaku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń