Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 138
Polecam.
Odsłon: 224
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 61
...ale pyszny.
Odsłon: 139
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 138
Polecam.
Odsłon: 224
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 61
...ale pyszny.
Odsłon: 139
Składniki
Ryż gotujemy w wodzie. Cebulę drobno kroimy . Podgrzewamy olej na patelni i smażymy cebulę na złoty kolor. Doprawiamy cebulę solą pieprzem , pieprzem cayenne oraz papryką słodką . Dodajemy ketchup i wszystko dokładnie mieszamy. Na końcu dodajemy ugotowany ryż mieszamy i zostawiamy na 5 minut na patelni aby wszystko się przegryzło i dodatkowo zgęstniało. Ryż powinien cały zabarwić się od ketchupu . Podajemy do obiadu zamiast ziemniaków