Do góry

Dodatki Przepis na:

Sos z sera pleśniowego

Sos z sera pleśniowego

Autor:

Przepisów i artykułów: 464 Ocena: 9655

Dodano:

Odsłon: 2050

Sos z sera pleśniowego

Składniki

  • 1 opakowanie sera pleśniowego z niebieską pleśnią
  • 200 ml gęstego jogurtu naturalnego
  • 1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki
  • sól
  • pieprz
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ser i jogurt miksujemy (niekoniecznie na gładki sos). Dodajemy sól, świeżo mielony pieprz i natkę. Mieszamy i wkładamy do lodówki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

fafiatko 18 lutego Pyszny! mi pasowalby do jakis paluchów.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 18 lutego Czasem tak od niechcenia rodzi się coś tak pysznego :) Super, trzeba będzie zrobić do mięsiwa ;p

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

slodkisentyment 18 lutego Ciekawy sos. Zawsze robiłam ze śmietanką i na ciepło, a tu taka odmiana. Super :) Odpowiedzi: 2 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń