Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje na ciepło i na zimno *
...ale pyszny.
Odsłon: 599
Polecam.
Odsłon: 556
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 53
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 51
...ale pyszny.
Odsłon: 599
Polecam.
Odsłon: 556
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 53
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 51
Składniki
Z chlebka tostowego odciąć skórkę,kromki wałkować wałkiem do ciasta,żeby były cieniutkie- włożyć do foremek muffinkowych lub kokielek wysmarowanej masłem lub olejem .
Na rozgrzanym maśle smażyć około 10 min posiekane pieczarki i cebulę.Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Gotowy farszcz nakładać we wgłębienia kokielek lub foremek muffinek
Posypać startym serem .Włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiekać do momentu zarumienionego chlebka i roztopienia się sera.
Podawać na ciepło, zimne też dobrze smakują ,polane ketchupem