Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietnie smakuja jako samodzielne danie np na kolacje ale i jako dodatek do obiadu do steka i ryzu, podaje mala ilosc skladnikow bo ja gotuje dla 2 osob, ilosc ktora teraz uzylam byla na dwa male indywidualne kokotki zaroodporne,
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6552
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154828
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 469
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6552
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154828
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 469
Składniki
brokuly gotujemy okolo 10 min, jesli mamy mozliwosc zrobmy to na parze, zachowaja pelnie smaku i koloru,
w osobnym garku gotujemy mleko z maslem rogniecionym czosnkiem, sola i piepszem dorzucamy make mieszamy by powstal jednolity sos,
brokyly przekladamy do zaroodpornych kokotkow, albo do jenego duzego naczynia, posypujemy serem i zalewamy sosem,
jesli mamy skladniki gorace i odrazu wkladamy do pieca wystarczy zapiekac okolo 15 min, jesli bylo przygotowane wczesniej i jest zimne zapiekamy okolo pol godzinny az sie zarumienia lekko w teperaturze 180 stopni