Przekąski Przepis na:
domowa pasat jajaeczna.

Przepisów i artykułów: 12 Ocena: 27
Dodano: 04.02.2010
Odsłon: 1469
Składniki
- puszka kukurydzy, 1 szt.
- ser żółty, pół małej kostki
- jajka, 6 szt.
- szczypiorek, 0,5 szt.
- majonez,, około 8 łyżek
- sól, pieprz,
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Przygotowanie
-
Jajka gotujemy na twardo, ścieramy na tarce, dodajemy starty ser, kukurydzę i pokrojony szczypiorek,
-
teraz dodać majonez i przyprawy
-
Smacznego.
Komentarze do przepisu (1)

magosa 12 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
bardzo pyszne połączenie, ja do tego zestawu dodaję jeszcze śledzika marynowanego pokrojonego w kawałki i jest sałatka śledziowa, można też zamiennie stosowac cebulkę.Gratuluję młody twórco...
0 Kto głosował? | Odpowiedz