Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 22 Ocena: 102
Dodano: 03.12.2020
Odsłon: 705
3-4 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Golonkę zalewamy zimna woda, gotujemy ponad 4 godziny. Dodajemy zelatyne. Mieszamy wywar
Wyjmujemy z wywaru i studzimy.
Mieso kroimy w kostke ,dodajemy warzywa i jajkoygotowane na twardo.
Podajemy z cebilka i octem. Zadntegp soku z cytrynybo to niedobre jest:-)
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

fafiatko 08 grudnia 2020Zgłoś do usunięcia
Pycha! Mięciutka golonka i ocet do przyprawienia! Odpowiedzi: 2 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz

Blog_Mydlo_i_Powidlo 04 grudnia 2020Zgłoś do usunięcia
Świetny pomysł na golonkę:) Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz

KulinarnaChwila 04 grudnia 2020Zgłoś do usunięcia
super:) Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz