Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane porem i chrzanem

Jajka faszerowane porem i chrzanem

Autor:

Przepisów i artykułów: 36 Ocena: 90

Dodano:

Odsłon: 165

Przekąska nie tylko na Wielkanoc.

Składniki

  • jajka ugotowane na twardo - 6 szt.
  • duży por - 1 szt.
  • majonez - 3 łyżki
  • starty chrzan - 2 łyżeczki
  • natka pietruszki
  • sól, pieprz
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Jajka faszerowane porem i chrzanem

Przygotowanie

  1. Jajka przekrawamy na pół. Wyjmujemy żółtka.

  2. Pora myjemy i drobno siekamy.

  3. Majonez mieszamy z chrzanem. Dodajemy żółtka i pora. Doprawiamy solą i pieprzem.

  4. Otrzymaną masą napełniamy połówki jajek. Ozdabiamy natką pietruszki

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń