Do góry

Przekąski Przepis na:

Łódeczki ziemniaczane

Łódeczki ziemniaczane

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 120

Dodano:

Odsłon: 12990

Smaczna i ładnie prezentująca się przystawka.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ziemniaki myjemy i gotujemy w całości w mundurkach ok.30min (tak aby były miękkie).Odstawiamy do wystygnięcia.Każdego ziemniaka kroimy na pół 2razy.Następnie układamy na blaszce i pieczemy w piekarniku na ok.10min w temp.180stopni.Dobrze smakuje z ketchupem lub sosem czosnkowym.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (13)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

iwona_s 09 lutego 2011 takie coś na przystawkę??? wstydziłabym się.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

madziak 08 lutego 2011 Polecam spróbować upiec ziemniaczki z dodatkiem suszonego lub świeżego tymianku. Wychodzą bardzo aromatyczne. Często robię takie ziemniaczki. Pyszna, szybka i tania przekąska :) Pozdrawiam.

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Annuar 08 lutego 2011 Fajny pomysł na dodatek do jakiegoś dania podawanego gościom - wcześniej można ziemniaki ugotować, a później szybko upiec i podawać cudnie chrupiące... Ale czy ziemniaków niczym nie doprawiasz, nie solisz ?

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń