Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 66
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 111
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 66
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 111
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Składniki
Pieczarki oczyścić, pokroić. Pokrojoną cebulę wrzucić na rozgrzaną oliwę. Przesmażyć, dodać czosnek, pieczarki. Posolić. Kiedy pieczarki będą przesmażone, dolać bulion i chwilę dusić. Mąkę rozmieszać z wodą, dodać śmietanę. Kiedy pieczarki będą miękkie dolać śmietanę, zagotować. Podawać z makaronem, posypać natką pietruszki.
Można też zamiast pieczarek dać grzyby jak kto woli.Smacznego!