Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy popatrzeć,kto lubi grzyby ten nie pogardzi
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2211
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 235
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1529
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2211
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 235
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1529
Składniki
Grzyby dokładnie umyć wymoczyć parę godzin.Odgotować w osolonej wodzie,Gotowaćok.3 min.
zalewa:7 szkl wody, 1 szkl. octu 10%, liście,ziele,12 dag cukru ,4,5dag soli,gorczyca.,kilkanaście ziaren.Wszystko zagotować.Pogotować jeszcze 3 minutki i gorące grzyby wkładać do słoików ,zalewając od razu gorącą zalewą.Zakręcić słoiki i odwrócic do góry nogami.Spożywać po miesiącu,a jak ktoś nie wytrzyma to po tygodniu.Smacznego