Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 220
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 160
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 495
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 220
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 160
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 495
Składniki
Mięso przełóż do miski.
Posiekaną cebulę i czosnek podsmaż na oliwie z masłem. Dodaj do niego szczyptę cukru trzcinowego, smaż i zalej bulionem.
Kiedy zawartość bulionu zmniejszy się o połowę, dolej go do mięsa.
Wymieszaj, wsyp natkę pietruszki.
Dopraw.
Nadziewaj papryczki i układaj je w naczyniu żaroodpornym.
Skrop oliwą i piecz 45 minut w 200 st. C.