Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 107
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 21
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 517
Polecam.
Odsłon: 107
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 21
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 517
Składniki
Miesa wymyć i pokroic na mniejsze kawałki.Zalać woda i dodać liśc i ziele.Gotowac do miękkości-powinno sie nawet rozgotować.Pod sam koniec dodac wątróbke-gotowac razem ok 15 min,Odcedzic(wywar zostawić)przepuścic przez maszynke dodac jaja i doprawic do smaku.Jeśli jest geste dolac wywaru a jesli rzadkie dosypac bułki tarte.Wyłożyc na brytfanke ia zapiekac az sie ładnie zarumieni.Wywar można wykorzystac na zupe.Można dodac koperek,albo na brytfannie ułożyc połówki jajek ugotowanych i to przykryc pasztetem.Polecam