Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako przekąska lub obiad,zdrowe i smaczne:)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35838
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 131
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 235
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 262
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35838
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 131
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 235
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 262
Składniki
Warzywa drobno pokroić i wymieszać z dodatkiem odrobiny soli. Umyte pieczarki wysuszyć ręcznikiem papierowym. Do każdej pieczarki dać pieprz i warzywa.
Posypać startym oscypkiem i parmezanem. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.i zapiec do rozpuszczenia serów.
Smacznego życzę!