Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupiące pizzerinki doskonałe jako przekąska do piwka
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 141
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 82
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 145
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 141
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 82
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 145
Składniki
Mleko lekko podgrzać,wkruszyć drożdże dodać łyżeczkę cukru i wymieszać,odstawić na 5 minut do wyrośnięcia.Na stolnicę wysypać mąkę zrobić wgłebienie wlać drożdże ,olej ,posolić i wyrobić ciasto,odstawić do wyrośnięcia na pół godziny.Cebulę i pieczarki droobno pokroić i podsmażyć przyprawić solą i przyprawą do pizzy,boczek i parówki drobno pokroić.
Wyrośnięte ciasto rozwałkować i wykrawać małe kóleczka ,ułożyć na blaszce posmarowanej tłuszczem i każde kóleczko posmarować roztrzepanym jajkiem na to farsz z pieczarek,boczek ,parówki a na wierzch starty żółty ser.Piec ok 15-20 minut w 180 stopniach,udekorować ketchupem i szczypiorkiem.Życze smacznego.